| CLASS OF 2025       | : June PPEs | 2024       |                            |                |             |           |
|---------------------|-------------|------------|----------------------------|----------------|-------------|-----------|
| WEEK ONE            |             |            |                            |                |             |           |
| DATE                | MEET        | START TIME | EXAMINATION                | DURATION       | EST. FINISH | 25% EXTRA |
| Monday 17th June    | Atrium      | 08:45      | Religious Studies          | 1 hour 45 mins | 10:30       | 10:57     |
|                     | Art Rooms   | 08:45      | Art                        | 3 hours        | 12:00       | N/A       |
|                     |             |            |                            |                |             |           |
| Tuesday 18th June   | Atrium      | 13:45      | English Literature         | 55 mins        | 14:40       | 14:54     |
|                     |             |            |                            |                |             |           |
| Wednesday 19th June | Atrium      | 13:45      | GCSE PE Written Paper      | 1 hour 15 mins | 15:00       | 15:19     |
|                     | Atrium      | 13:45      | Computer Science           | 1 hour 30 mins | 15:15       | 15:38     |
|                     |             |            |                            |                |             |           |
| Thursday 20th June  | Tutorial    | 08:45      | English Language           | 1 hour 45 mins | 10:30       | 10:57     |
|                     | Atrium      | 13:45      | Combined Science Chemistry | 1 hour 15 mins | 15:00       | 15:19     |
|                     |             | 13:45      | Triple Science Biology     | 1 hour 45 mins | 15:30       | 15:57     |
|                     |             |            |                            |                |             |           |
| Friday 21st June    | l14/l15     | 08:45      | Business Studies           | 1 hour 45 mins | 10:30       | 10:57     |
|                     | Lilypad     | 12:00      | Photography                | 2 hours        | 14:35       | N/A       |
|                     |             |            |                            |                |             |           |

| WEEK TWO              |                  |                  |                                |                |             |           |              |
|-----------------------|------------------|------------------|--------------------------------|----------------|-------------|-----------|--------------|
| DATE                  | MEET             | START TIME       | EXAMINATION                    | DURATION       | EST. FINISH | 25% EXTRA | No. STUDENTS |
| Monday 24th June      | Tutorial         | 08:45            | Maths Paper 1 (Non-Calc)       | 1 hour         | 09:45       | 10:00     | Cohort       |
|                       | Atrium           | 11:00            | Drama                          | 1 hour 30 mins | 12:30       | 12:53     | 17           |
|                       | Atrium           | 13:45            | Food and Nutrition             | 1 hour 45 mins | 15:30       | 15:57     | 40           |
|                       |                  |                  |                                |                |             |           |              |
| Tuesday 25th June     | Tutorial         | 08:45            | History                        | 2 hours        | 10:45       | 11:15     | 134          |
|                       | Changing rooms   | 12:00            | GCSE PE Practical              | 1 hour         | 12:00       | N/A       | 55           |
|                       | Top Floor        | 13:45            | French Listening and Reading F | 1 hour 25 mins | 15:10       | 15:32     | 36           |
|                       |                  |                  | French Listening and Reading H | 1 hour 45 mins | 15:30       | 15:57     |              |
|                       |                  |                  |                                |                |             |           |              |
| Wednesday 26th June   | Tutorial         | 08:45            | Combined Science Physics       | 1 hour 15 mins | 10:00       | 10:19     | Cohort       |
|                       |                  | 08:45            | Triple Science Physics         | 1 hour 45 mins | 10:30       | 10:57     |              |
|                       | Atrium           | 13:45            | Geography                      | 1 hour         | 14:45       | 15:00     | 89           |
|                       |                  |                  |                                |                |             |           |              |
| Thursday 27th June    | P31              | 08:45            | Further Maths                  | 1 hour 45 mins | 10:30       | 10:57     | 20           |
|                       | Top Floor        | 11:00            | Music                          | 1 hour 15 mins | 12:15       | 12:34     | 20           |
|                       | Top Floor        | 13:45            | Spanish Listening and Reading  | 1 hour 25 mins | 15:10       | 15:32     | 49           |
| Friday 20th June      | Tutorial         | 09:45            | Matha Danar 2 (Cala)           | 1 hour         | 09:45       | 10:00     | Cohort       |
| Friday 28th June      |                  |                  | Maths Paper 2 (Calc)           | 1 hour         |             |           |              |
|                       | Atrium           |                  | French and Spanish Writing     | 1 hour         | 12:00       | 12:15     | 85           |
|                       | Atrium           | 13:45            | Technology                     | 1 hour         | 14:45       | 15:00     | 39           |
| French and Spanish Sp | eaking- Week Com | mencing 1st July |                                |                |             |           |              |
| Music Performances- W | -                |                  |                                |                |             |           |              |